Assalammulaikum hye mommy2x..nak tnya sya da 29hari lewat period tpi upt still negatif...

Sekarang rsa perut cramp ,puting susu sakit...ada ka sya prgnt atau tdk....da buat upt 3 kli tpi still negtif ..upt first 3 hri lewat period..upt kedua 7hri lewat still negatif n last dua minggu lewat period upt still negatif...sya period x tratur...

5 Balas

try lgi upt next 2weeks kalau masih x period. kalau still negative jugak mkna nya period awak delay la tu sbb kn mslh hormon.

2y ago

klau ikut kn calnder ,period sya dtg 11 hb jun nhe...tpi da delay 3hri...