Morning Sickness

Sekarang pregnant anak kedua, dah masuk 12 weeks tapi masih morning sickness. Takda selera makan, hanya makan yg dapat masuk tekak sahaja (berubah2 keinginan), langsung x sentuh nasi, pening kepala & muntah2. Normal morning sickness biasanya smpai week berapa? Sebab masa pregnant anak pertama dulu tak macam ni..

6 Balas

Sbr sis x lma lagi berlalu da itu. Mcm sa smpi 15 weeks skli da limpas, astgaa mulut no stop mkn je terus kedang2 kita yg Risau baby bsr atau kena GDM St strong sis..