Morning Sickness

Sekarang pregnant anak kedua, dah masuk 12 weeks tapi masih morning sickness. Takda selera makan, hanya makan yg dapat masuk tekak sahaja (berubah2 keinginan), langsung x sentuh nasi, pening kepala & muntah2. Normal morning sickness biasanya smpai week berapa? Sebab masa pregnant anak pertama dulu tak macam ni..

6 Balas

Samala tu sis, ank pertama gan ank kedua tak plak cam ni😪😪. Mkn nasi pun tak lalu, ikan lagila trus muntah, makanan pun memilih masuk tekak, tpi saya ada Google, morning sickness normal petanda janin kuat and aktif,tak ada effect juga sis?