Alahan teruk

Sekarang pregnant 9 minggu.. Dari dapat tahu pregnant sampai sekarang mmg tak lalu makan.. Asal makan je muntah.. Sampai rasa putus asa nak makan.. Apa yg boleh buat hilang loya muntah ni?

1 Balas

Sis amik air yang masam2, macam saya hari tu minum jus oren je. kalau malas bncuh oren sunquick je. Pastu kalau makan, sis makan je yang sis boleh makan, kalau sis lalu makan roti makan je roti, kena try and error makan makanan lain. kalau sya mmg bnyak try n error ja makanan lain kalau tak boleh go, try lain pulak. hehe. Kalau sis tak makan, kesian nnti bdn sis tak kuat.