Kuat berpeluh

Sekarang ni tgh musim panas atau hormon mengandung ya yg menyebabkan kerap berpeluh.. Sy sampai pesan kat husband bukak aircond kuat sikit.. Sy tengok husband saya takde pulak dia berpeluh.. Mandi pun 4x 5x baru la selesa.. Buat kerja rumah sikit ja dah berpeluh 😅

17 Balas

Sy trim1, kedinginan. X bukak kipas pn rsanya dh sejuk. Mndi tghri pn kena air suam😭😭🤣🤣. Dh msuk trim2 ni, skg 25w, klw bole mndi 5x seharii.. tdoo aircond ,kipas siling ,kipas kaki smpai husb bisinggg tp sy kata panas smpai x brselimut lgsunggg 😅dia plk kata “panas apanyaaa nak jadi beku ke nak masuk angin”. 😭 tp srsly, lps brsalin jd normal blk kn??? elektrik mlambung naik haaaa sjak kerap rsa panas ni.