first baby

sekarang ni fasa tkboleh nk telan air liur sendiri. rasa payau jee nk telan. ada ke yg sama mcm saya?

9 Balas

sy asyik ludah jer.. 😅 mula² tu las² beli gula² perasa buah tu.. mkn buah jer.. tibe sangkut kecing manis da.. tak tau la boleh jd gitu.. sbb tak mkn apa mkn gula ² dan. buah j.. skrg ok dah tapi masih cek kecing manis tu. 😣 letih ar 4 kali seminggu

2y ago

minum air perahan limau kasturi sis tanpa gula..sy tiap2 pg minum tu..nk minum kafein xbleh..air masak lg lh x tertelan😫