Air Liur Banyk

Morning.. ? Saya nk tnya, ade x yg mcm saya bila Preggy mesti air liur bnyk, terpaksa sediakan bekas utk meludah, atau Sekrg ni saya atasi air liur tu dengan makan asam merah.. Aduhh xtahan la uolls.. Nk telan nk termuntah, nk d ludah2 geli pun rase nk muntah.. Ade x yg mengalami air liur bnyk cm sya..

1 Balas

Saya!! Ada msa trsa pekat gila air liur. Mmg takkan telan smpai g mana2 baldi kcik kene ada sbb meludah je krja..kalau pksa telan jugam cnfirm muntah..ya Allah seksa..ckuplah sorg je..9bulan mcmtu. Kua je anak ilg smua.

4y ago

Girl