Mabuk hamil dan nescafe

Saya mengalami mabuk hamil sampai nak telan air liur pun terasa payau..suatu hari tiba2 saya rasa teringin sangat nk amik secubit serbuk nescafe letak kat lidah..peliknya untuk seorg yang bukan peminum nescafe saya rasa itulah rasa yang paling sedap buat masa ni dan secara tak sengaja saya da buat bnda ni 3-4 hari ni..macam mana cara nak atasi masalah saya nk ye?risau akan memudaratkan kandungan tapi itu je cara saya nk atasi rasa loya dan payau tekak..

1 Balas

Hmm.. Tak elok juga kalau byk kn, sbb kafein. Cuba cari buah2 ke kot ada yg bkenan ganti nescafe. 😅

5y ago

Itula kan.. sebab mmg ikutkan mmg xminum pun nescafe..tp lately ni mau plak tekak ni..orait sis..tq..nnt sy akan try mkn buah instead of meratah nescafe yg mmg xpatut dibuat pun kan..