Air liur banyak semasa mengandung

Rasa stress bila air liur byk ni..keje nak meludah je..nk tido pon susah sbb air liur bertakung..sape yg pernah rasa je tahu mcmne nk hadap situasi ni..yg xpernah rasa mmg akan ckp,telan jela air liur sendiri..adoiiii...tolongla air liur,jauhkan dr mulut sy ni.

2 Balas

Iya officemate sy ada sorang macamtu. Dia kemana2 mmg pegang tisu je untuk ludah air liur. Kesian sy tengok.. dugaan mengandung setiap org mmg berbeza2. Harap awk bersabar ❤️❤️

1y ago

terima kasih sbb memahami..♥️

normal..