first baby

sekarang ni fasa tkboleh nk telan air liur sendiri. rasa payau jee nk telan. ada ke yg sama mcm saya?

9 Balas

Saya pernah mcm tu masa awal kehamilan. mulut rasa logam. 😬😬😬sy mkn makanan kering; roti bakar ,biskut x manis, maruku, kekacang dan buah masam manis: epal hijau, oren, mangga. tak boleh mkn manis, buah manis pun x boleh, lg bertambah loya, mabuk

2y ago

redha, sabar dan syukur menghadapi ujian kehamilan, puan. Itu yg suami dan saya pujuk diri. kita berhajat dikurniakan anak kann... haruslah diuji. 🤲💐Enjoy your pregnancy journey ❣️