Antara keselesaan bayi dan cantiknya tempat tidur bayi, mana satu anda pilih?

Sekarang ni banyak sangat barang keperluan bayi yang ada di pasaran kan? 😍 Tapi antara fungsi dan cantiknya fizikal barang itu, mana satu yang anda pilih ya? 🤔 Haah macam dekat bawah ni, kiri atau kanan?🤨 Min masih lagi tradisional orang kata sebab lebih pilih kanan tu😅😆

Antara keselesaan bayi dan cantiknya tempat tidur bayi, mana satu anda pilih?
240 Balas

tilam baby

tilam bayi

tilam baby

tilam bayi

tilam baby

tilam bayi