Antara keselesaan bayi dan cantiknya tempat tidur bayi, mana satu anda pilih?

Sekarang ni banyak sangat barang keperluan bayi yang ada di pasaran kan? 😍 Tapi antara fungsi dan cantiknya fizikal barang itu, mana satu yang anda pilih ya? 🤔 Haah macam dekat bawah ni, kiri atau kanan?🤨 Min masih lagi tradisional orang kata sebab lebih pilih kanan tu😅😆

Antara keselesaan bayi dan cantiknya tempat tidur bayi, mana satu anda pilih?
240 Balas

Baby nest , dah 4 bulan tidur dengan mami daddy dy🤣💜

Tilam Nak cuba baby nest mahal sangat min

Tilam bayi, boleh mak baby limpang sekali 🤣

Opkos keselesaan menjadi keutamaan ibu2 😍

ada baby nest, ada katil baby jugak..

Xtau lg. Masih dlm pemikiran.

tilam bayi skali ngn kelambu

dua2 but more tu tilam baby

sy beli 2 2 😂😂

tilam baby