Nak tanya ibu²

Sekarang ibu² pakai ap kat muka ? sebelum ni sy pakai yanko skincare da 2 tahun camtu tapi bila pregnant sy stop sbb taktau nak pakai produk ap yg elok mse prgnnt ni .. Skrg prgnnt second baby dlm 6mggu camtu .. tapi tula skrg pum susah nak tdur , lg mlm , nafas tu cam taksampai 😌 oky tq ibu² semua ..

1 Balas

Good virtue sbb no paraben, SLS bagai. Susah nk tidur tu, cuba amalkan makan 2 jam sblm tidur, tidur mengiring ke kiri tinggikan kepala tu atau tidur duduk.

3y ago

🌻