Pakai skincare

sy pakai skincare hada labo hydration lotion sbb kulit sy kering. pencuci muka sy pakai eucerin. tu je sy pakai.. ok ke eak pkai skincare hado labo masa pregnant? sy da 4bulan lebih. ada yg kata x elok pki skincare. jdi cmne ye #firstmom #firstbaby #bantusharing

Pakai skincare
1 Balas

insyaAllah boleh je pakai, sy pakai je skincare time pregnant alhamdulillah semua selamat. cuma kena cri produk yg sesuai . nk juga cntik time pregnant kan🥰 kalau kulit sis kering, sis pakai produk ni dan kulit sis dh kembali normal, sesuai lah tu dgn sis😊