SKINCARE YANKO

Hi mami semua, ada yang pakai skincare yanko tak dalam ni ? Sewaktu pregnant boleh pakai skincare yanko tak ya ? Lepas tahu pregnant saya stop sekejap sebab alahan muka breakout , skrg dah makin slow naik jerawatnya . Boleh ke saya teruskan ?

2 Balas

Tak sesuai sis... Sy pengguna Yanko juga dulu.. Ada bahan dlm Yanko yg xsesuai utk ibu prgnant.. sy ada baca tp lupa apa nama bahan dia...

1y ago

Faham terima kasih

Maaf tiada pengalaman. Tapi awak boleh semak ingredients label produk tersebut.