Susu untuk ibu mengandung

Salam,selamt ptg smue ibu² nak tnyela susu ap yg elok diminum sepanjng prgnnt ye#firstmom #ingintahu

5 Balas

Klau ad gdm ambek susu SKIM MILK POWDER.. Memule sy ambk anmum sblm bukak buku pink.. Tp lepas bukak buku dpt tau sangkot gdm.. stop susu tp dokter kte kene minom so die soh sy ambek susu skim tu.. Alhamdulillah bile minom susu tu bacaan gule dlm darah sy pon tak tinggi

apa2 susu pun elok sis. kalau ada gdm, better elakkan susu berperisa. kalau sy tak boleh minum susu khas pregnant sebab rasa loya, tapi kalau susu fullcream boleh je minum.

Nurse bgthu minum susu HL ori dah ok 👌🏼 anm*m elakkan sbb manis, enfam*m hritu sy try dkt expo pun manis.

awl2 mnum anmum..msuk 3bulan dh mnum susy kambing.. tekak suka susu kambing..yg munif hujjaz tu..

Minum je susu yang awak boleh minum, hl pun bagus.