Perut rasa tak selesa

Sekarang dah masuk 9minggu.. saya tak tahu la nak cakap macam mana.. saya rasa lapar tapi dalam masa yg sama rasa nak loya.. bila saya lambat makan dia mula nak muntah.. lepas makan perut saya rasa macam tak selesa, jadi sakit badan lepastu keluar angin dalam badan.. saya risau bila perut saya jadi tk selesa.. sebab masa anak first pernah jadi spotting koko.. doktor bagi ubat kuatkan rahim.. yang second anak jadi saya risau. kadang dalam kepala otak dok fikir macam macam dah.. tapi bila check tadak turun tanda apa2. saya harap anak second ni dia baik2 saja la..

1 Balas

Mudahan baik shj. Jangan bagi perut kosong. Lebihkan makanan sumber protein dan serat sayur untuk kenyang lama