Rasa tak selesa

Perut tak ada rasa sakit, tapi rasa tak selesa macam nak datang period / senggugut .. tanda bersalin nak dekat ke ?😆..ank first dulu induce 40 mggu mmg tak ada tanda bersalin langsung ..jadi tak tahu rasa natural tanda bersalin ..dulu masuk ubat terus sakit kuat🥹

2 Balas

Boleh jadi contraction tu. Pantau kekerapan selang beberapa minit yg sekata dan tanda bersalin lain; blood show dan air ketuban.

6mo ago

Ya, kalau kerap yg tak sekata, berjam, jam; contraction Palsu. Kalau sekata selang berapa minit tu contraction betul.

ya Allah sama cam Sy sis..Kdng rasa cam period..perut rasa xselesa..Kdng rasa cam lenguh pinggang..Sy dah masuk 37 mnggu dah..

6mo ago

kan. .tpi tak la sakit ke mengeras or contraction pon ..cuma bdan rse ada je tak selesa time baring hahaha ..ni da nk msuk 38w ..harap dia kluar awal ..dah tak larat bwak perut😆