Susu Badan belum keluar lagi (31w)😫

Sekarang dah masuk 31w tapi still tak keluar lagi susu badan. Ada juga rasa nyeri sikit, tapi takde pulak keluar airnya. Macam mana ya kita nak bagi susu badan keluar?

1 Balas

ikut org sis. sy xkeluar p smpaila bersalin. bila baby lahir, susu akn keluar. buat mse ni, sis pastikan puting tu bersih. rajin2 bersihkan mse mndi.

3y ago

betul ... lain lain org sya anak first selepas melahirkan baru nak ada susu itupun 5 hri bengkak susu .