Susu Badan

Hy Mommies . Nak tanya , bila susu badan akan keluar ? Sebab saya baru 6 bulan preggy susu badan dah keluar , cuma susu warna macam jernih sikit . Betul ke ?

9 Balas

Sy time 5 bulan nak masuk 6 dah ada susu badan, macam yang sis cakap tu warna dia ada jernih sikit. Tapi ada waktunya memang ada warna putih susu. First baby ni macam lucu lak dah tak lame lagi nak jadi ibu 😄

sama😅 sya 4 bulan nak masuk 5 bulan dh keluar air susu jernih tu. frst time tgk mmg trkjut sbb trlalu awal. smpai skali tngah mlam trbangun sbb bju dh basah d bhgian breast🤣

Alhamdulillah...rezeki sis dah keluar susu mase 6 bulan pregnancy..👍👍👍myb pemakanan sis..keep it up...

Memang akan kluar susu badan awl ka sis?sbb skg sya pun 6 bulan..tk da kluar apa2 ni..hihi..

4y ago

Samalah sy dh preggy 7 bulan sysu tkde kluar lgi ke mmg normal setengah kluar susu lepas bersalin , setengah dtg awal sebelum bersalin ?

Haah mommy...ad yg kluar awal, ad yg after birth bru kluar...

Sama la.. 6 months pregnant dah start keluar..

Alhamdulillah rezeki tu.

ya betul. good for you.

Normal