Susu badan

Hi, normal tak if 34weeks susu badan dah keluar? So far i baca normal cuma i tak expect sebanyak ni.. sbb before this dia mmg keluar tapi sikit sangat 😆 harini baring mengereng sebelah kiri and rasa macam dekat breast basah bila tengok susu badan keluar macam tumpah air 😆😆 mmg kena tukar dah cadar.. uahahahaha Alhamdulillah atleast sedap jugak hati ni bila tahu susu badan mmg ada insyaAllah cukup for baby keluar nanti

Susu badan
4 Balas

ye... sy start 32week klua susu... bnyk dr ni lg.. biase mlm² tido mengiring.. sdr² bju dh bsh lenjun... asik tkr cdr, lps pde tu sy tido, sy alas kain batik... ☺️ alhamdulillah skrg ank dh 18bln.. msh full bf

Saya now 20w, masa 17/18w dah keluar susu badan 😅 Cuak juga masa keluar tu. Tanya misi dia kata normal je. Skrg ni kalau tidur terkepit breast, auto lenjun baju 😅 Kdg2 sedar2 melekit je

saya 11 week susu dah keluar

ya