Bersalin GDM ON DC

Weekend ni genap 39w n doc tak bagi bersalin lebih due date 30/7. Tak lama dah tpi belum ade apa2 tanda lg. Takut tpi excited. Doakan urusan sy dipermudahkan. Sy betul2 taknak kena induce. Harap cepat turun tanda n bersalin dgn sgt2 mudah, tanpa koyak dan jahit. Moga baby pun sihat dijauhkan penyakit kuning n penyakit ain. Aamiin 🤲

2 Balas

saya pun patutnya kena bersalin induce 18/7 pukul 9 pgi serah diri tapi Allah maha baik pukul 6pagi contraction natural pukul 936 pgi selamat bersalin dh. jln bnyk bnyk

9mo ago

Tahniah sis selamat berpantang 😊 bestnya mudahnya urusan bersalin sis

Semoga dipermudahkan. Saya pun genap 39 minggu hari ni. Tarikh EDD 28/7, 27/7 kena serah diri. Semoga kita sama2 keluar tanda bersalin awal🤗

9mo ago

Ya gdm dc juga😬