Persediaan hospital

Sekarang dah 33week 4days.. Nak beli apa ye untuk anak..? . mksud saya mcm Lotion, bedak, shampoo, bath, cream dryper, minyak yuyee... selain tu apa lagi ye? Anak first... Satu lagi mcm sy kn darah o+.. org cakap risiko baby nk jaundice tu tinggi.. jd perlu x saya beli serum jaundice tu siap2? Nasihat dan pendapat yang berpengalaman amat dihargai

2 Balas

Serum jaundice? Guna utk apa n mcm mana? Jaundice nie ubatnya kena kerap menyusu je sis..

5y ago

Xyah sis.. xperlu pn.. jaundice hanya boleh hilang dgn penyusuan shj..

Jaundice ubat dia susukan baby dgn lebih kerap shj.