Pregnancy pillow

Sekarang baru 8weeks pregnant tapi dah susah tidur malam. Kalau beli pregnancy pillow bentuk U tu berbaloi ke and betul2 membantu untuk tidur?

Pregnancy pillow
17 Balas

Untuk sy, sgt2 membantu. Tidur lebih lena & kurang sakit belakang. Masa nak beli, try survey dulu jenis material. Ada yg kekabu, ada yg kapas, ada yg polister. Kalau selesa kekabu, beli yg kekabu. Mcm sy beli yg polister sbb mmg tak boleh tidur kalau bantal kekabu, keras.

sy awal2 kandungan slalu sakit badan mase nk tidur.. sy tidur mengiring, suami sendal bantal dkt blkg badan and letak bantal kat celah kangkang.. bkesan jgk rupenye cara tu.

jgn beli awl2 preggy sis.. sbb nanti dh pakai dia jd leper... lps tu bila perut dh besar jd x selesa... xpsl2 kene beli kekabu sumbat lg bg buntal balik hmmm

5y ago

Ooo.. Patut la pun, bantal sy dah leper dari masa awal2 beli, beli masa 20w macam tu, sekarang dah 27w.. Kalo orang tengok perut semua kata mcm tunggu hari. Memang dah tak selesa tidur sejak 20w tu..nak jemur pun tak boleh skrg ni, musim hujan.

Saya agak menyesal tak beli maternity pillow sbb mmg tidur tak selesa. Kena ada at least 5 bantal. Kesian husband bantal dia pun kena pao, dia pakai 1 je 😂

Awal2 pregnancy tak best pakai lagi. Pastu rase jauh je dgn husband😆😆 tp perut dh besar sure nikmat sgt2 dpt support dgn bantal ni

Sangat2 membantu. Saya pon beli bnde ni. Selesa boleh alas perut dengan bantal tu bila tdo mengiring. Blik kg mmg mengusung bntal tu.

Depend pada individu tu sendiri. Kalau rasa selesa. Ok je

nasib sy bnyk bantal kat umah senang pakai bnyk2 bantal

Berbaloi for me. Tido selesa sngt.

Ikut org jgk.. ada selesa ada tk