Pregnancy pillow

Sekarang baru 8weeks pregnant tapi dah susah tidur malam. Kalau beli pregnancy pillow bentuk U tu berbaloi ke and betul2 membantu untuk tidur?

Pregnancy pillow
17 Balas

Sy alas dgn bantal biasa je..

very berbaloiiii

30week selesa berbantalkan lengan n pelukan suami. pakai mnde ni suami pn xdpt peluk

Sy pkai U pillow sgt selesa and support bdan tgh tidur, ssuai sgt utk ibu preggy yg nak kan keselesaan mse tido. Tp tulah kdg² rse mcm rse trpisah gn husb sbb tido ad gap. Tp bile pagi trus pindah nk juga tido peluk husb . Rse jauh n rndu even dkt sebelah je pun hahaha

5y ago

heheh saya preg tk suka bau husb, sian dia asyik kena tolak jauh jauh padahal dulu sebelum preg tkbole kalau tk pelok nnti merajuk 🤣

tgh cari ni mmg rsa susah la nk tido xselesa sgt mcm selalu tu.

kat mana nak beli

Kalau sy, sgt2 mmbantu bila 2nd n 3rd trimester time perut dah besar. Tak perlu pakai bantal byk utk support. 😅