Nak tahu kedudukan bayi dlm kandungan

Sekadar pertanyaan... Kalau 31w kepala bayi dlm kandungan kat atas ke kat bawah Ye??.... Tlg kongsi info... Sy scan klinik luar.. Dokto kata kepala bayi kat atas... Scan kat kk dokto x da kata apa2... Ke masa nak b.Salin t bayi dlm perut akan b.Pusing ke bawah? Normal x.. Maaf ye kalau ayat b.Terabur?

2 Balas

Baby akan berpusing jga sis.. Klu dr swasta ckp msih di atas, msih di atas mungkin tu.. Masih boleh lg pusing tu..

Bby masih bpusing lg