Kedudukan bayi

Hi saya nak tanya, normal ke kedudukan bayi kepala di kiri kaki di kanan (dalam posisi melintang) pada minggu 20? And masa scan baby dlm keadaan mghadap probe scan tu.

6 Balas

Normal je masa sya scan 28 week baby melintang , tawakal n bnyakkan sujud masa solat , 36 week sya scan balik kpala baby dh kt bawah

Normal sebab dia masih banyak ruang lagi nak gerak

2y ago

aaaa lega. thankyou 🤗🥰

normal ..nnt 28w dia akan cephalic(kebwah)

2y ago

ok lega. 🤗 thankyou. sbb nmpk kpla dia cm tertunduk sikit. or sbb dia betul² mghdap probe scan tu jd mse scan nampak atas kepala dia je. muka xnmpk tu risau bby tunduk atau something x normal

Normal selagi tak dekat due

Okay je. Baby boleh gerak.

Dktr kata x normal ke?

2y ago

Oh jgn risau. Nti bby akn pusing juga. Sy scan 28w pun bby masih melintang. Mse scan nmpk jelas perut dia.