Kalau ikut kan dah 14w baby

Sekadar luahan.. kalau ikut kan baby dah 14w hari ni..tapi sedih sbb masa 10w ada spotted brown then g check kk, scan xnmpk apa2 then check upt positif..dari kk refer ke hospital, check ikut bawah nmpk ada bb kecik je ada kantung also but kecik like 6w means bb xmembesar..tp diorg suruh blk wait 2w tgk samada apa2 perubahan..n doc dah bg tau mayb miscarriage..Ms check ada bg tau ada bleeding ckit tp doc kata darah biasa then suruh blk dl 2w after jumpa doc blk..after 2w pg tu mmg rs cramp kat perut bwh mcm ada benda sangkut also..bleeding dah xde..scan, again mmg ada kantung dah mcm kebwh but still kata wait 2w again biar kantung jatuh sendiri..bila Tanya xblh keluarkan ke? Doc kata biar keluar sendiri..today after 2w bila appt n sy bg tau mmg xrasa sakit mmg xperasan ada apa2 keluar..scan, rahim clear n cantik je.. diorg ambil urine n blood sample 4 test n result become negative..then doc just claimed that I'm not pregnant..xde apa2 report Dia just suruh sy blk macam tu je.. Bila Tanya blk habis tu yg scan ada nmpk sblm ni, dia bg tau u r not pregnant..then Tanya LG sbb xpuas hati, suara doc tu pun dah lain then kata OK report kata I'm miscarriage.. Then I go back with no turning back to that doc..huh..dah la sedih sbb miscarriage doc pulak cakap kata mcm tu n suruh blk mcm tu je..

1 Balas

scan yg sbelum2 ni awk mintak tak gambar scan? btw klu u rasa mcm something wrong i suggest u pergi ls hospital swasta dptkn second opinion. klu betul miscarriage at least biar second doc pun confirm kan yg rahim u clear and tak perlu cuci. risau klu ada sisa ke apa kan.

8mo ago

Hosp gov sis