luahan

sekadar berkongsi rasa hati.. sy dgn suami kawin baru setahun 4bulan.. pernah 2x keguguran..belum mempunyai anak.. sy dengan family belah suami baik sngat.. diorang baik boleh gurau2 senda.. dalam gurauan tu kdang ada yg terasa.. slalu bndingkan sy dgn yg lain yg dh beranak..betul dio orang niat nk brgurau.. tpi sy pun manusia ada hati perasaan.. sllu ckp org lain buat trus jadi sy n suami tak pndai asyik xjadi je.. Ya Allah tu bukan kerja sy .. tu kerja maha brkuasa..skit hati Allah je tahu?doakn sy supaya dapat rezeki untk dpt merasai jd seorang ibu jugak ye..

17 Balas

Banyakkan bersabar. Baru lagi tu kahwin. Enjoy je your marriage life. Pikir positif je. Ada rezeki Allah bagi nanti. Yang penting jangan stress. Selamat berpuasa 🥰

Pedulikan kata org dik.. Nnt bila awak dh ada anak, sibuk pulak diorg kata bila nak menambah? Ermmm.. Buat pekak dan anggap mcm angin lalu je sindiran diorg tu

Sabar la...sy setahun kawin baru lekat... Sy menanti rezeki utk anak ke2.... Dlm 2 tahun nie, 2x keguguran...yg sulung 6 tahun umurnya...

"Mulut jangan laser sgt, kak Kiah, senduk aku baling karang tepat kat mulut kau" 🤣 camtu lah kot caranya nak bergurau kasar.

tak pe sis. kot² satu hari nnti sis mngndung trus kembar kan.. mana kita tau rncngan tuhan..

Sbar..sy 6 buln slepas kawin bru hamil..skrng ank dh nk msuk 7 buln..

Insyallah da hikmah nya