Anda ada sejarah keluarga yang menghidap kanser tak?
Voice your Opinion
Ada
Tiada

6373 respon

26 Balas

sebelah ibu.. dari moyang perempuan. anak sy juga jadi fighter kanser sejak umur 11bulan masa di diagnose..sekarang dh usia 5 tahun ❤

Setakat ni tak dak lah, cuma risau kanser kat adik2 sendiri, kuat merokok mereka pun.

Abah sy 10 beradik. 6 drp nya lelaki. Semua lelaki sakit cancer termasuk abah sy..

5y ago

Allah, anak awk pon sama yer? Moga diberi kekuatan n byk bersabar yer.. Itu lah, kita pon kena berjaga2 jugak sbb keturunan cancer ni kan.. Mcm sy, kami adik beradik mmg selalu buat full body check up. Sbb sebelah mak sy pon ada cancer jgk. Opah cancer payudara, atok sy cancer usus. Dua2 dh meninggal.. Risau jgk kdg2..

My mom, she manage to face it thank god she is so strong!

ada ..dan mereka dh meninggal dunia la fatihah

nenk sy baru kena kanser payudara..

Arwah suami kanser usus..

arwah abah kanser hati..

Mama sy kanser payudara.

Tak Ada Dan tak mahu..