Syukur Sgt2

Sejak sekian lma x ada baby kecil akhirnya tahun ne telah diberikan rezeki hamil lagi selepas 8 tahun ank k2.. Skrg bru blik dari kkia buka buku pink 8 weeks rasa mcm baru baby pertama pulaa rasanya ????semoga semuanya baik2 sja Dan baby sihat2 Amen..

6 Balas

Sy pun sama sis..ank ke3 dh 9tahun..ni dh pregg 25week..macam ank pertama rasa nyer..excited lain mcm

4y ago

Knn btul2 mcm ank pertama pula rasa lagi2 encik suami asik2 usap perut blik2 tya bila baby nk keluar 😍😍😍semoga kita Semua dipermudahkn segalanya urusan sehingga bersalin yaa sis take care yaa😘😘

Tahniah sis, amen.. Ada mkn ubat pape ka sis tuk dpt ank kedua tuu?

4y ago

Amen sis jgn putus asa ye usah sja mummy pasti berjaya hamil juga nanti 😘😘

Doa kan sy juga ya...moga ada rezeki dapat zuriat😘

4y ago

Amen Sis... ❤️❤️

Woww.. tahniah sis... Semoga dipermudahkan🥰

Tahniah sis 😍 Take care

5y ago

😘😘😘😘

Congratssss! 🥰