Bleeding spotting?

hi, sejak saya tahu saya pregnant 4 minggu, doktor bagi ubat folic acid.. sejak saya makan ubat tu terus keluar spotting coklat yg teruk mcm akhir2 period ....saya dah pergi check dan doktor saran kan saya makan ubat duphaston... tapi masih keluar smpi sekarang... sekarang saya dah 7 minggu.. adakah normal situasi ni utk 1st trimester.

2 Balas

Better terus ke hospital sya mcmtu jugak sbb then hospital bagi duphaston

dah scan? bykkan bedrest

2mo ago

dah pergi ... tapi risau sebab dah mkn ubat still tkde perubahan... ingat mkn ubat bleeding berkurang tapi tak.. sama je tak banyak tak sikit...next appointment scan 22hb ni..