Ubat duphaston

Sy nak tanya, kalau bleeding/spotting dah takda, perlu ke makan ubat duphaston tu lagi? Sbb kalau ikutkan kena makan 2minggu. Tp lepas makan beberapa hari dah stop keluar. Perlu ke teruskan makan walaupun dah takda spotting/bleeding ?

5 Balas

Sy hari tu habiskan je makan ikut yg dr. bagi. Masa tu 4-5 hari da ok takde spotting dah sebenarnye

hbiskn sj sis...mmg fungsi nya untk ketat dn kuatkan bhagian pmbukaan jd drah x kluar...

refer pada doktor yg bg tu.mcm sy doktor suh makan sampai 20 minggu..skrt bru 14 mggu..

Better refer ur docter. Tq😊

Ikut arahan doktor