teruskan puasa atau x

sejak puasa ni baby mcm kurang aktif..pagi lepas sahur tu ada la rasa aktif sikit..lepas tghari senyap je..risau juga dia ok ke x...badan sy x la letih masa puasa ni..cuma baby je x rasa aktif...senyap je...nnti lepas terawih baru ada rasa kicking..tu pn xbyk..skrg sy dah 29weeks

1 Balas

same laa degn sy... puase pertma aritu pukul 4 sy trus brbuka.. sbb dri pagii bby xaktif sampaii ptg...lepas brbuka baru bby aktif balik...

5y ago

kann...risau juga sbb org kata kalo x aktif tu takut baby weak..