Tak selesa bersama suami ketika hamil

Sejak nak masuk 3rd semester ni badan makin berat. Lagi lagi buat keje rumah.. jaga anak.. masak.. cuci sidai baju.. dll. Ada anak kecik yg umur 1thn 8bln tgh lasak mmg tak dpt nk relax pun. Bile malam suami ajak bersama sy jd sgt2 penat sbb malam la br anak tido sy boleh rehatkan diri. Kaki da start nk bengkak.. pinggang lengguh2. Bile suami ajak bersama sy tak larat sgt rase nak nangis.. rase mcm sedih sbb sy penat sgt2. Macam mana ibu ibu atasi kalau terjadi macam saya ya? Nak tolak tak terkata2 pulak. Cuma boleh ckp sakit ini itu dan tak larat tp suami masih mcm tak faham?

2 Balas

Sis guraulah dgn suami ..minta suami urutkan bdn sis dlu .. klo sedap baru sis bg dia upah🤪😂😂

Minta suami tolong dan cakap kat dia nanti bolehlah bagi upah hehe