Antara berikut, mana satu yang anda kena sejak mengandung ni?

Voice your Opinion
Hilang selera makan
Berat badan turun
Pening dan mual
Sakit payudara
Lenguh pinggang
Sakit di bahagian kiri /kanak
Lain-lain (sila komen)

1693 respon

25 Balas

semua dia atas dan byk lg😅 . sembelit, kencing manis, emosi tk trkwl suka mngis, kelemumur byk, strech mark di tepi kaki dan punggung , kaki kerap masuk angin kdg jd krem , buasir mkin truk mungkin sbb bdn dh bsr, kerap kencing, pedih ulu hati, jerawat di muka ... tp seronok mgdung sbb ada baby 🤗

pening,acah2 mual...sbb terjeluek je lebih..tp xmuntah pun😅✌🏻pstu xde selera mkn ms 1st trimester.. asalkan makan nasi rejek...last2 try n error rupanya blh mkn bubur je..

kalu sy baru hamil 6 minggu tapi pinggang kiri kanan memng rasa lenguh2 Dan perut pun rasa mcm mengeras kenapa yea....

semua di atas...alahan yg terok anak ketiga ni....dah hilang alahan Kene plk demam batok seseme

banyak tapi kalini rare skit sbb berat menurun ni 2nd trim Bru nk Naik skit2

gatal satu badan alhamdulillah jumpa sabun sesuai, terus hilang

hilang selera makan, berat badan turun dan pening, mual

kalau semua tu ada nak jawab mcm mana 🤭🤭😅

keluar darah yang paling sakit 💔 😢 😭

semua tpi pling xtahan sakit gigi 😭😭