suka berjaga malam

sejak masuk umur 6 bulan, anak saya da suka berjaga malam. mmg normal ke?, makin besar mcm tuh. siang still normal ,tidur waktu dia . malam pun tidur awal, mmg waktu dia tidur semua still sama just tuh la 3-4pagi berjaga pula. sebelum ni okay je. 😅 .

2 Balas

Sama la anak saya. Tapi kalau pagi2 dia tiba berjaga dlm baby cot saya cepat2 sembunyi sebelum dia nampak 😂 selalunya dia akan tertidur sendiri balik, kita just jgn kacau ja

Tutup je lampu tu. Biar dia dlm gelap