Bacaan gula naik balik.

Sejak dah buat bsp 2 minggu sekali ni kerap sangat tak jage makan dan skip ubat. Sebelum ni bacaan pagi mesti bawah 5.3 tapi bile dah tak disiplin mesti atas 5.3 😅 Memang kene kawal makan balik dan tak boleh skip ubat. Dalam mase yang same risaukan keadaan baby dalam kandungan.

9 Balas

Puan, kalau risaukan baby, konsisten makan ubat dan jaga makan. Takde pilihan. Sesekali nak cheat day tu okay la, cukup la sehari, pastu control balik makan Fikir risiko sebelum jadi apa². Bukan nak menyesal lepas jadi, Sebab xboleh patah balik pun kalau dah menyesal.