cepat letih dan badmood

Sejak dah 33w ni badan asyik cepat letih, terasa nak tido ja, sesak nafas kekadang.. Jalan lama sikit dah rasa penat ya amat.. Memang macam ni ke momiii?? Dilema 33w.. ?

8 Balas

Yup.. Nafas pun singkat.. Tapi sabar mommy.. Lepas bersalin tgk anak da besar u will miss this moment pula.. Stay active walau dah sarat so nnti senang nak bersalin.. Good luck mommy..

4y ago

saya pn rasa mcm tu.. kdg2 letih mcm nk give up tp bila lagi nak enjoy moment ni kan. hehe

Sama la dgn sy, bila bgun je ya berat perut Jgn ckp la, sampai lutut2 pun dah terasa sakit. Kadang bila dah baring malasnya nk bagun 😂😂

Sama. Sy dah 34w. Selalu rasa sesak nafas masa nak tidur & mmg kalau jalan lama mmg cpt penat.

normal..sma la sy..34w da..p bila bdri sakit gila celah kangkang...rasa cm nk tkluar je bby ni

Sy oun mcm tu masa 34week dh. Doc. Kata normal... Yg pnting jgn smpi sesak nafas yg truk...

Normal tu sis.. kdg2 semput x bole nak bawa bincang. Tiba2 nak badmood 😂

Ye normal. Hehehe. Nanti nak dekat2 due lagi la semput haha.

Normal sis.. hormon Kita berputar