Cepat letih..35 minggu

Hai mommy2 cantik smua. Saya 35minggu dah..saya nk tnya normal ka kalau rasa badan ni terasa letih sangat2..kadang tu masak dengan lipat kain ja,terasa letih serupa p merentas desa..dok mana2 mata keja nk pejam ja..#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

9 Balas

sama saya pun rsa letih sgt buat keja skit je pun letih cpt mengah letak kpala jap mata nk trpejam smpai kdang keja rmh pun trgendala asyik rsa nk baring je...klau mlm plak asyik trjaga pusing kiri xkna pusing kanan xkena last trlena mcm tu ja pas tu slalu sakit blakang lbih lg kt pinggang tu pun kdang xleh nk lena tp bila dh lena dh xsdar apa

sye plk cepat letih,senang sesak nafas.. kadang x buat keje pun..jalan dr dapur ke bilik,ruang tamu ke dapur pun bole berpeluh mcm berjoging pstu mengah semacam..mse solat pun sme..berpeluh2 mcm berjoging😂 mungkin sbb berat baby dlm perut kot buatkan kita rse cepat penat...

2y ago

ya betul..kadang solat pon perlahan2 tara nk smpai tahiyat pon trmengah2 penat .sdngkan solat duduk kt atas kerusi ja 🥲🙃.

Sama la saya 35week masih kerja lagi nk duduk letih diri letih jalan letih padahal buat keja bukan berat pon dia punya letih mashallah sampai mata pon mengantok nk tido jee rsa 😭 dalam perut dok actif jee 🥰

sama la.. jalan naik kwsn berbukit sikit (parking lot) dah mengah.. nak baring je klau bleh. mengantuk. malam2 terjaga nak tukar posisi je pastu bleh senang2 smbung tido balik

2y ago

ya betul..naik anak 10 tngga pon dh mengah jgk..sblom pregnant okay ja..cuma time pregnant ja terasa mcm teruk sngt penatnya.

ya betul..kalau mai malam kdng pusing posisi mcm mna pon x mau lena..kalau dh mula trlena mmg susah nk bngun...pastu baby dlm perut aktif sungguh

sama la dengan sy sekarang .35weeks juga. rasa letih semacam. Ngantuk sepanjang masa😑

2y ago

betul 😆😆 hadoi..

Normal je. Sy kdng gerak dua tiga langkah penat dy mcm bru lps brlari🤣

2y ago

ya betul...kita lari smpai ke penamat pnya letih😂😂😂

normal tu moms

Normal