cepat letih dan badmood

Sejak dah 33w ni badan asyik cepat letih, terasa nak tido ja, sesak nafas kekadang.. Jalan lama sikit dah rasa penat ya amat.. Memang macam ni ke momiii?? Dilema 33w.. ?

8 Balas

Yup.. Nafas pun singkat.. Tapi sabar mommy.. Lepas bersalin tgk anak da besar u will miss this moment pula.. Stay active walau dah sarat so nnti senang nak bersalin.. Good luck mommy..

4y ago

saya pn rasa mcm tu.. kdg2 letih mcm nk give up tp bila lagi nak enjoy moment ni kan. hehe