Rambut Gugur

Mummy2 boleh share tak shampoo apa yg terbaik utk rawat masalah rambut gugur?? Baru anak 1st tp rambut gugur byk sangat!! ?

2 Balas

Actually,it's normal rambut mmg akn gugur banyak after delivery.Sis pakai shampoo ape skrg? Sbb stiap org tak sama..Mcm sy pakai pantene ok..safi pon boleh

4y ago

Selalu Head&shoulder, sejak gugur try marine essence shampoo tp sama juga .. Pantene n safi dulu penah try tp kulit kepala sy jenis kelumumur xsesuai juga😌