Keguguran

Sedih sgt. Kmrin akak keguguran. Slama ni dengar je org kguguran n bg semangat minta bsabar. Tp bila sdiri rasa, bru tahu mcm mna prasaan tu. Apa pon akak redha.. Semoga dia tggu akak kt sna..

52 Balas

Takziah kak...semoga Allah kurniakan anak yang lain..sy pun dah banyak kali gugur sampai kena refer dengan pakar..alhamdulillah sekarang dah pregnant dan setiap hari rasa baby gerak..syukur sangat dapat lagi merasa pengalaman ni walaupun pernah rasa give up..

4y ago

Berapa bln da sis?