Ingin mencari kenalan asianparent tahun lepas nama Arin from melaka

Assalamualaikum...Arin ni kak Diba,Taiping...yang ada Arin tlg akak bagi baju2 baby tu..hmm..dah Lost contact kan..fon akak prob..hmm..kat fon ni pun akak download asianparent guna Wi-Fi..takde sim pun..actually akak rindu kat Arin..kot Arin nmpk post akak ni lalu please respon ya dikk..terima kasih...

1 Balas

maaf nak tnya aqin atau mmg arin ya? arin anak berapa ya. risau slh org. tu tanya

3mo ago

okay awak. maaf slh org😊. sbb yg sy kenal lain