Keguguran

Sedih sgt. Kmrin akak keguguran. Slama ni dengar je org kguguran n bg semangat minta bsabar. Tp bila sdiri rasa, bru tahu mcm mna prasaan tu. Apa pon akak redha.. Semoga dia tggu akak kt sna..

52 Balas

takziah kak,saya pn bru ja gugur 10/10/20,,ni kali kedua dlm taun ni jugak..xpa kak ank2 tnggu kat syurga inn Shaa allah

Trima kasih. Sy redha. Dia lebih bhgia di sna. Bila fikir macam tu, baru hati sy kuat. Dia akn menunggu kmi di sna.

Sabar ye sis, bnyakkan tehat dan jngan stress. Semua yg Allah rancang pasti ada hikmah

Takziah sis . Sy pon bru semalam gugur mmg sedih sngt2 kli ketiga gugur 😭

Takziah sis. In Shaa Allah Allah akan beri rezeki y lebih baik pada sis & suami.

Salam takziah sis.. Ujian Allah pasti dganti dgn rezeki yg lbih baik... 💕

Kak keguguran dah brp bulan time tu? Sorry..takziah kak..

tazkiah. kuatkan smngat. Ada hikmah disebalik tue. nt Allah ganti lg.

5y ago

sama2. harap akak kuat dengan ujian. Allah sebaik2 perancang

Salam takziah sis , semoga ada rezeki selepas ini .

Takziah sis.. Smoga sis kuat n sbar lalui smua ni