Keguguran

Sedih sgt. Kmrin akak keguguran. Slama ni dengar je org kguguran n bg semangat minta bsabar. Tp bila sdiri rasa, bru tahu mcm mna prasaan tu. Apa pon akak redha.. Semoga dia tggu akak kt sna..

52 Balas

sabar sis, semoga tabah. dont give up org kata lebi cepat lekat lepas gugur. . saya dlu xtau pun lepas keguguran perlu berpantang, lepas tau keguguran, saya dan suami keep trying. saya keguguran October 2019, lepas tu Dec 2019 saya dah pregnant semula.. sis bole cuba lg, semangat sis jgan sedih2.