Keguguran

Sedih sgt. Kmrin akak keguguran. Slama ni dengar je org kguguran n bg semangat minta bsabar. Tp bila sdiri rasa, bru tahu mcm mna prasaan tu. Apa pon akak redha.. Semoga dia tggu akak kt sna..

52 Balas

sabar ya sis. sy pn rasa kehilangan mcm sis. baby sy dh 9 bln tp meninggal dlm perut. mmg sedih sgt2 tmbh2 anak sulung. tapi sy redha dgn ketentuan Nya. Insya Allah, Allah gantikan yg lebih baik. Percaya lah ada hikmah disebalik kehilangan ni yg kita tak tahu. semoga sis kuat semangat ya

4y ago

belum dpt jwpn dr hospital. sbb masih dlm siasatan. uri diorang ambil lps bersalin haritu. drpd scan semua okey. tp dlmn baby tk pasti lg.