Keguguran

Sedih sgt. Kmrin akak keguguran. Slama ni dengar je org kguguran n bg semangat minta bsabar. Tp bila sdiri rasa, bru tahu mcm mna prasaan tu. Apa pon akak redha.. Semoga dia tggu akak kt sna..

52 Balas

Tabahkan hati sis , memang sedih bila kita kehilangan anak , saya pernah kehilangan anak yg dikandung cukup 9 bulan tapi sehari je dapat belai dia , skrng if dia ada dah 6 tahun dah & dah sekolah , penjamin kita disana nanti sis , in shaa Allah ❤️ take care sis ..