luahan

Sedih rasa hati.. Orang lain berpantang, anak disisi... Anak saya dekat hospital.nak raya dah ni, lagi lah sedih... Anak saya lahir tak cukup bulan.. Baru 28 mnggu 5hari... Emmm.. Doakan anak saya sihat, cepat naik berat ye mumy2 semua...

17 Balas

InsyaAllah moga anak sis cepat sihat..dpt raya sama2..amin2

amen smoga cepat sembuh yaa...mom bnykkn besabar yaa mom

Kenapa lahir x ckp bln sis

4y ago

Semuanya ok.. Sy n bby pown sihat.. Tak ad ape2 sakit... Na kata pnat pun tak... Sy pun ta tahu lahh sis.. Nak kata keturunan brsalin awal pun ye.. Sbb mak n kakak sy jnis brsalin awal....

Aamiinn Ya Rabbal A'lamiinn

Doa yg baik2 sis😊

Amin

Aminnn