Berpantang tanpa anak disisi?

Ibu yang pernah berpantang tanpa anak disisi buat selamanya, macam mana ibu2 sekalian handle this situation? dah masuk 5hari berpantang tanpa anak saya dekat sisi, menyusu badan pun tak sempat even sekali, dada saya sakit bila teringat anak saya, sebak sedih yang tak mampu tahan tapi tetap berpura2 kuat depan orang, anak syurga pertama saya? saya fikir saya tak kuat nak hadapi situasi ni? please help me ibu yg ada pengalaman yang sama mcm saya, orang suruh kuat, ya tau tapi mcm mna? #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

semoga Allah kurniakan kekuatan Dan ketabahan dalam diri puan. berdoa Dan bersabar lah duhai hati kerana pasti nya Allah merencanakan sesuatu yg indah buat puan kelak. jg diri ya sis. semoga dipermudahkan semua urusan sis♥️